Friday, March 30, 2012

Alhamdulillah, Terima Kasih :)

Hai Assalamualaikum semua :) ey ey ey harini saya tak se-emosi semalam walaupun masih ada lagi rasa sakit hati. Saya cuba buat macam biasa, Saya tak nak kurang ajar, saya tak nak panjangkan cerita, Kau buat bodoh habis cerita kan. Aku pun nak berlakon macam diaorang.

Sabar Shu sabar :)

Eh awak, terima kasih sebab faham keras kepala saya, terima kasih sebab faham emosi saya. Terima kasih sebab tegur saya bila saya terkurang ajar, terima kasih sebab ingatkan saya, terima kasih sebab tak kisah dengan benda yang awak tak patut kena, terima kasih sebab memahami, terima kasih sebab masih dengan saya :)

Aku ingat nak deactivate account facebook sebab facebook saya jadi lalai tapi kalau dah deactivate lepastu tak study jugak tak ada guna shu. Habis handphone macam mana ? Sebab handphone jugak lah hang lalai. Ahhh ahh ahh~ Syaitan, shuhh shuhh ! Pergi laaah. Jangan hasut aku. . .

Hati tolong kuat, kau kena buktikan !!!


Bila saya emosi monster-monster dekat rumah ni yang selalu kena. Kesian diaorang. Sorry sayangsss sayangsss ku.

No comments: