Thursday, January 26, 2012

Two in One

DUA PULUH TUJUH JANUARI DUA RIBU DUA BELAS : DUA DALAM SATU

ONE


Okay yang one nie aku nak type sambil senyum. Diam, aku memang gedik! :3
Dear readers, harini kita ada birthday boy lah! Eh takk, dia nak jadi birthday man. And yeahhh Happy Birthday, MAN :) Semoga panjang umur, semoga cepat tinggi n_n semoga tercapai segala impian di hati, semoga bahagia dan berjaya dunia akhirat. Teruskan usaha awak tu k k k :D Lastly, wooooo dia dah besar lahh *rolling eyes* Haha Nak makan tutti frutti lagi! hewhew

TWO

Okay yang two nie aku nak type sambil jeling dekat kau biar sampai tertusuk. Get it ? Huh seriously I hate sweet talker and yeahh I hate you. Faham dokkk ? K, i cant do nothing. Lets past be the past. Look at me dude, I'm still alive. Aku tak perlukan kau untuk bernafas, aku perlukan oxygen. Sila maluuu :3 Go on with your life:D


I WILL KEEP SMILLING SEBAB SAYA COMEL BILA SENYUM :)


Erkk ==

2 comments:

nadoya ^^ said...

ohok ohok ohok!
terbatuk pulak XD

SHU ;) said...

pegi makan ubat batuk cepat yee kakak gigi! HAHAHA